(NpSIHOLOG)QÆ^NÆ OSNOWI PROFESÆJNOÇ ORÆÃNTACÆÇ TA SAMOREALÆZACÆÇ OSOBISTOSTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOROPECXKA(B, (NoLESQ mIHAJL)QÆWNA(B,s)E; (NpRIKARPATSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ wASILQ sTEFANIKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nknt(B,s, 2018)
(NpREDSTAWLENO TEORETI^N)QÆ(B, (NMETODOLOGÆ^NÆ TA METODI^NÆ ZASADI PROFORÆÃNTACÆJNOÇ ROBOTI(B, (NROZKRITO ZMÆST(B, (NNAPRQMI(B, (NFORMI TA METODI PROFORÆÃNTACÆÇ(B, (NWIKLADENO ZAGALXNÆ PSIHOLOGÆ^NÆ ZASADI PROFESÆJNOGO STANOWLENNQ Æ ROZWITKU OSOBISTOSTÆ QK SUB(B'Ã(NKTA SAMOREALÆZACÆÇ(B.s)E
(NdOD(B.: (NS(B. 231-278. - (Nl)QÆT(B. (NW KÆNCÆ TEM(B. - (NlÆT(B.: (NS(B. 413-437s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpROFES)QÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E; )Qæ(NNDIWÆDUALXNA PSIHOLOGÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNA ORÆÃNTACÆQs)E; (NPROFOR)QÆÃNTACÆJNA ROBOTAs)E; (NPROFOR)QÆÃNTACÆQ Æ SAMOREALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; )QÆ(NSTORÆQ ROZWITKU PROFORÆÃNTACÆÇs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNA MOTIWACÆQs)E; (NPROF)QÆLXNE NAW^ANNQs)E; (NTEOR)QÆÇ PROFESÆJNOGO SAMOWIZNA^ENNQs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ PROFESÆJs)E; (NPROFES)QÆOGRAFÆQs)E; (NPROFES)QÆJNIJ ROZWITOKs)E; (NPROFES)QÆJNA MOTIWACÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ PROFESÆJs)E; (NSAMOREAL)QÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NMETODIKIs; (NTESTIs; (NEKSPRES(B-(ND)QÆAGNOSTIKIs)E; (ND)QÆAGNOSTI^NÆ OPITUWALXNIKIs)E; (NPROEKTIWN)QÆ METODIKIs)E; (NANKETIs