(NoSNOWI PSIHOLOG)QÆ^NOÇ PROSWÆTI TA PROFÆLAKTIKI (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NnIKONENKO(B, (N`(B. (Np(B.,s; (Nn)QÆVINSXKIJ DERVAWNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ mIKOLI gOGOLQs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nknt(B,s, 2018)
(NpREDSTAWLEN)QÆ OSNOWNÆ PONQTTQ TA TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ KONCEPCÆÇ PERWINNOÇ(B, (NWTORINNOÇ(B, (NTRETINNOÇ PSIHOLOGÆ^NOÇ PROFÆLAKTIKI PORU[ENX PSIHOLOGÆ^NOGO ZDOROW(B'(NQ U^NÆWSXKOÇ MOLODÆ TA PEDAGOGÆW(B. (NpROANALÆZOWANÆ NAJBÆLX[ PO[IRENÆ PORU[ENNQ ADAPTACÆÇ U^NÆW TA STUDENTÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ GLAW(B. - (NdOD(B.: (NS(B. 157-191s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNDIWÆDUALXNA PSIHOLOGÆQs)E; (NpSIHOPROF)QÆLAKTIKAs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NSTRESs; (N[K)QÆLXNÆ FAKTORI RIZIKUs)E; (NADAPTAC)QÆQ DO [KOLIs)E; (NADAPTAC)QÆQ U STUDENTÆWs)E; (NDEZAPTAC)QÆQ STUDENTÆWs)E; (NPROF)QÆLAKTIKA STRESOWIH STANÆWs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA PROSWÆTAs)E; (NEMOC)QÆJNE WIGORANNQs)E; (NPSIH)QÆ^NE ZDOROW(B'(NQ PÆDLÆTKÆWs)E; (NPSIH)QÆ^NE ZDOROW(B'(NQ PEDAGOGÆWs)E; (NPROFES)QÆJNE WIGORANNQs)E