(NoSNOWI )QÆNKL@ZIWNOÇ PEDAGOGÆKI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (N{EWC)QÆW(B, (NzOQ mIHAJLÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2016)
(Nu P)QÆDRU^NIKU UZAGALXNENO Æ SISTEMATIZOWANO RÆZNÆ PÆDHODI DO WIZNA^ENNQ PEDAGOGÆKI ÆNKL@ZIWNOÇ OSWÆTI(B. (Nu NXOMU WÆDOBRAVAÃTXSQ OSOBISTA POZICÆQ AWTORA NA OBÀRUNTUWANNQ METODOLOGÆÇ ÆNKL@ZIWNOÇ PEDAGOGÆKI QK NAUKI(B, (NWISWÆTL@@TXSQ KATEGORÆÇ ÆNKL@ZIWNOÇ PEDAGOGÆKI(B: Æ(NNKL@ZIWNA OSWÆTA(B, Æ(NNKL@ZIWNE NAW^ANNQ(B, Æ(NNKL@ZIWNE WIHOWANNQ(B, (NFORMI(B, (NMETODI NAW^ANNQ Æ WIHOWANNQ KWAZÆPROFESÆJNOÇ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NROZGLQNUTO EFEKTIWNÆ METODI^NÆ PRIJOMI ÆNKL@ZIWNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NKOTRÆ SPRQMOWANÆ NA ZADOWOLENNQ ÆNDIWÆDUALXNIH OSWÆTNÆH POTREB USÆH U^NÆW(B. (NmATERÆALI PÆDRU^NIKA(B, (NPER[ ZA WSE(B, (NADRESOWANÆ STUDENTAM NAPRQMU PÆDGOTOWKI (B"(NpO^ATKOWA OSWÆTA(B" (NTA W^ITELQM PO^ATKOWIH KLASÆW ZAGALXNOOSWÆTNÆH [KÆL(B, (NALE BUDUTX KORISNÆ ASISTENTAM U^ITELÆW(B, (NPSIHOLOGAM(B, (NSOCÆALXNIM PEDAGOGAM Æ SOCÆALXNIM PRACÆWNIKAM(B, (NPSIHOLOGAM(B, (NDEFEKTOLOGAM(B, (NA TAKOV Æ TIM(B, (NHTO ZACÆKAWLENIJ PROBLEMO@ NAW^ANNQ Æ WIHOWANNQ DÆTEJ Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI U MASOWÆJ ZAGALXNOOSWÆTNÆJ [KOLÆ(B.s)E
(NgLOSAR)QÆJ(B: (NS(B. 220-228. - (NdOD(B.: (NS(B. 229-236. - (NlÆT(B.: (NS(B. 237-247s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA PEDAGOGÆKAs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA PEDAGOGÆKAs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNE NAW^ANNQs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNE WIHOWANNQs)E; (ND)QÆTI Z OBMEVENIMI MOVLIWOSTQMIs)E; (NKURIKULUMs; (ND)QÆTI Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMIs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA DÆAGNOSTIKAs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNÆ KLASIs)E; (NEMOC)QÆJNA SFERA DÆTEJs)E; (NKOREKC)QÆQ EMOCÆJNOÇ SFERIs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E; (NKOREKC)QÆQ KONATIWNOÇ SFERIs)E; (NPORTFOL)QÆO U^NÆWs)E