(NtEHNOLOG)QÆÇ SOCÆALXNOÇ ROBOTI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N{AHRAJ(B, (Nw(B. (Nm(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR NAW^ALXNO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2006)
(Nw NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZKRIWA@TXSQ TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ OSNOWI TEHNOLOGÆJ SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NDAÃTXSQ HARAKTERISTIKA ZAGALXNIH(B, (NMÆVDISCIPLÆNARNIH TA NAJWAVLIWÆ[IH KONKRETNIH TEHNOLOGÆJ SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NtEHNOLOG)QÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNA ROBOTAs)E; (NSOC)QÆALXNA EKSPERTIZAs)E; (NSOC)QÆALXNA DÆAGNOSTIKAs)E; (NSOC)QÆALXNA EKSPERTIZAs)E; (NSOC)QÆALXNE PEREDBA^ENNQs)E; (NSOC)QÆALXNA PROFÆLAKTIKA ÆADAPTACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNE KONSULXTUWANNQs)E; (NSOC)QÆALXNA REABÆLÆTACÆQs)E; (NTEHNOLOG)QÆÇ ZW(B'(NQZKU Z GROMADSKÆST@s)E; (NDEZADAPTOWAN)QÆ DÆTIs)E; (NMOLODXs; )QÆ(NNWALÆDIs)E; (NS)QÆM(B'(NQs)E; (NROBOTA Z V)QÆNKAMIs)E; (NSOC)QÆALXNIJ ZAHISTs)E; (NP)QÆDTRIMKA BEZROBÆTNIHs)E; (NSOC)QÆALXNA ROBOTA W PENÆTENCÆARNÆJ SISTEMÆs)E