(NoL)QÆMP (B:s)E (NDLQ MOLOD[OGO [K)QÆLXNOGO WÆKU(B.s)E (NkN(B. 1 /s - (NsTEPANENKO(B, (NwASILX )QæWANOWI^(B,s)E; (Np[)QÆNKA(B, (NmIKOLA sERGÆJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NePS)QÆLON(B,s)E, 2004)
(NdO KNIVKI UW)QÆJ[LI NAJWÆDOMÆ[Æ MÆFI TA LEGENDI PRO DAWNXOGRECXKIH BOGÆW Æ GEROÇW U PEREKAZÆ DLQ DÆTEJs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (Nm)QÆFIs)E -- (NlEGENDIs -- (NdAWNQ gREC)QÆQs)E