(NsOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NA PÆDTRIMKA wæl(B-Æ(NNFÆKOWANIH DÆTEJ TA ÇH SÆMEJ U GROMADÆ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ MATERÆALI DO SEMÆNARU (B/s)E - (NaWELXCEWA(B, (Nt(B.s; (NpETRIK(B, (No(B.s; (NzIM)QÆWECX(B, (Nn(B.s)E; (NzWEREWO)QÇ(B, æ. (Nd(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWIJ SW)QÆT(B,s)E, 2006)
(NmETODI^N)QÆ MATERÆALI PREZENTU@TX ]E ODIN MODULX SEMÆNARU Z SU^ASNIM POGLQDOM NA PITANNQ SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOÇ PÆDTRIMKI wæl(B-Æ(NNFÆKOWANIH DÆTEJ TA ÇH SÆMEJ U GROMADÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E -- (NsOC)QÆALXNIJ ZAHISTs)E -- (NnARKOTIKIs -- (Nw)Qæl(B-Æ(NNFÆKOWANÆs)E; (ND)QÆTIs)E; (NS)QÆM(B'(NQs)E; (Nw)Qæl(B-Æ(NNFÆKOWANÆs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NA PÆDTRIMKAs)E; (NGROMADAs; (NSEM)QÆNARs)E