(Ng)QÆD Z GROMADQNSXKOÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆ (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NDOPOM)QÆVNIJ BÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK (B/s)E - (NpONOMARENKO(B, (Nl(B. (No(B.,s; (Nn)QÆKOL@K(B, (Nl(B. æ.,s)E; (N~ERNQ)QÃWA(B, (Ng(B. (Nk(B.,s)E; (NdURALXSXKA(B, (Nn(B. (N`(B.,s; (NdERVAWNA NAUKOWO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NA BÆBLÆOTEKA uKRAÇNI ÆMENÆ w(B. (No(B. (NsUHOMLINSXKOGOs)E; (NdONECXKA [KOLA PRAW L@DINIs ((NdONECXK(B;s (NkI)QÇW (B:s)E (NnOWIJ sW)QÆT(B,s)E, 2003)
(Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK SISTEMATIZUÃ PUBLÆKACÆÇ ZA (B1996-2002 (NROKI(B, (NPRISWQ^ENÆ TEORETI^NIM Æ PRAKTI^NIM ASPEKTAM ROZWITKU Æ WPROWADVENNQ GROMADQNSXKOÇ OSWÆTI TA WIHOWANNQ W [KOLAH uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NgROMADQNSXKA OSW)QÆTAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NKONCEPTUALXN)QÆ ZASADIs)E; (NPRAWOWA KULXTURAs; )QÆ(NNTERNET(B-(NRESURSIs)E; (NG)QÆDs)E