(NoRGAN)QÆZACÆQ PARTNERSTWA U MÆSCEWIH GROMADAH (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DLQ PRAKTIKÆW SOCÆALXNOÇ SFERI (B/s)E - (NbAS@K(B, (Nt(B. (Np(B.s; (NbEZPALXKO(B, (NoLXGA wOLODIMIR)QÆWNAs)E; (NbRATUSX(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NzW)QÃRÃWOÇ(B, æ. (Nd(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWIJ SW)QÆT(B,s)E, 2006)
(Nw METODI^NIH MATER)QÆALAH WISWÆTLENO TEORETI^NÆ TA PRAKTI^NÆ ASPEKTI NALAGODVENNQ PARTNERSTWA MÆV RÆZNIMI DERVAWNIMI TA NEURQDOWIMI ORGANÆZACÆQMI(B, (NQKÆ FUNKCÆONU@TX NA RÆWNÆ TERITORÆALXNOÇ GROMADI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E -- (Nm)QÆSCEWÆ GROMADIs)E; (NPARTNERSTWOs; (NSOC)QÆALXNÆ PROBLEMIs)E; (NNEURQDOW)QÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NDERVAWN)QÆ ORGANÆZACÆÇs)E