(NtEHNOLOG)QÆÇ AKTIWÆZACÆÇ GROMADI (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbEZPALXKO(B, (NoLXGA wOLODIMIR)QÆWNAs)E; (NaWELXCEWA(B, (Nt(B. (Np(B.s; (NmACEWKO(B, (Nn(B. )Qæ.s)E; (NbEZPALXKO (B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWIJ SW)QÆT(B,s)E, 2006)
(Nw METODI^NOMU POS)QÆBNIKU ROZKRITO OSNOWNÆ ETAPI AKTIWÆZACÆÇ GROMADI(B, (NPODANO METODIKI WIZNA^ENNQ TA PRIORITIZACÆÇ PROBLEM VITELÆW MÆSCEWIH GROMAD(B, (NWMÆ]ENO ÆNFORMACÆJNÆ MATERÆALI Z PROBLEMI ORGANÆZACÆÇ SOCÆALXNOÇ ROBOTI U TERITORÆALXNÆJ GROMADÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E -- (NgROMADSXK)QÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NAKTIW)QÆZACÆQs)E; (NMETODIKIs; )QÆ(NNFORMACÆJNÆ MATERÆALIs)E; (NORGAN)QÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNA ROBOTAs)E; (NSEM)QÆNARs)E