(NsOC)QÆALXNE PLANUWANNQ U MÆSCEWIH GROMADAH (B: (NTEORÆQ Æ PRAKTIKA (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NbEZPALXKO(B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkALITA(B,s, 2008)
(Nu PUBL)QÆKACÆÇ PODANO TEORETI^NÆ MATERÆALI PRO OSOBLIWOSTÆ MODELÆ SOCÆALXNOGO PLANUWANNQ TA PRAKTI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO ÇÇ WPROWADVENNQ U MÆSCEWIH GROMADAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNÆ GRUPIs)E -- (Nm)QÆSCEWÆ GROMADIs)E; (NM)QÆSCEWA GROMADAs)E; (NPLANUWANNQ W GROMAD)QÆs)E; (NUKRA)QÇNSXKIJ DOSWÆDs)E; (NZARUB)QÆVNIJ DOSWÆDs)E; (NMODELX SOC)QÆALXNOGO PLANUWANNQs)E