(NtEHNOLOG)QÆÇ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ (B11 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B: (NRÆWENX STANDARTU(B, (NAKADEMÆ^NIJ RÆWENX (B/s)E - (NmADZ)QÆGON(B, (Nw(B. (Nm(B.,s)E; (NtARARA(B, (Na(B. (Nm(B.s; (NtIMENKO(B, (Nw(B. (Np(B.s; (NlAP)QÆNSXKIJ(B, (Nw(B. (Nw(B.s)E; (Nb)QÃLO[ICXKIJ(B, (No(B. (No(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2011)
(Nu P)QÆDRU^NIKU WIKLADENO NAW^ALXNIJ MATERÆAL Z TEHNOLOGÆÇ DL^ U^NÆW JJ KLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtEHNOLOG)QÆÇs)E -- (NtRUDOWE NAW^ANNQs -- 11 (NKLASs; (NTEHNOLOG)QÆÇs)E; (NP)QÆDRU^NIKIs)E; 11 (NKLASs; (NPROEKTUWANQs; (NWIROBNICTWOs; )QÆ(NNFORMACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NPROEKTUWANNQs; (NHUDOVN)QÃ KONSTRU@WANNQs)E; (NEKOLOG)QÆ^NÆ PROBLEMIs)E; (NTEHNOGENNQ PROBLEMIs; (NPROFES)QÆJNIJ USPÆHs)E