(NoRGAN)QÆZACÆQ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ ROBOTI Z DÆTXMI TA MOLODD@ U TERITORÆALXNÆJ GROMADÆ (B: (NTEORETIKO(B-(NMETODI^NÆ OSNOWI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NbEZPALXKO(B, (NoLXGA wOLODIMIR)QÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWIJ SW)QÆT(B,s)E, 2006)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WIZNA^ENA ROLX GROMADI QK SOCÆALÆZU@^OGO FAKTORA U ROZWITKU TA SOCÆALXNOMU STANOWLENNÆ DÆTEJ TA U^NÆWSXKOÇ MOLODÆ(B, (NZ(B'(NQSOWANA SUTNÆSTX SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ ROBOTI U TERITORÆALXNÆJ GROMADÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (Nd)QÆTIs)E -- (NmOLODXs; (NTERITOR)QÆALXNA GROMADAs)E; (NEMP)QÆRI^NIJ ANALÆZs)E; (NNEURQDOW)QÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NDOSL)QÆDNICXKA ROBOTAs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA ROBOTAs)E; (ND)QÆTI(B, (NMOLODXs)E