(NlOGOPEDIQ (B:s (NPRAKTI^ESKOE POSOBIE (B/s - (NrUDENKO(B, (Nw(B. (Ni(B.,s ((NrOSTOW(B-(NNA(B-(NdONU (B:s (NfENIKS(B,s, 2012)
(NpOSOBIE SODERVIT BOGATYJ MATERIAL DLQ RAZWITIQ RE^I(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOGOPED)QÆQs)E; (NROZWITOK MOWIs; (NPALX^IKOWA G)QÆMNASTIKAs)E; (NARTIKULQC)QÆJNA GÆMNASTIKA(B.s)E