(NrODINN)QÆ WIHOWNÆ ZAHODI (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkORN)QÆÃNKO(B, (Ns(B. (Nm(B.,s)E; (NkI^UK(B, (Nn(B. (Nw(B.,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (Np)QÆDRU^NIKI Æ POSÆBNIKI(B,s)E, 1996)
(NpOS)QÆBNIK WMÆ]UÃ POKLASNÆ ROZROBKI SCENARÆÇW TA REKOMENDACÆÇ ]ODO PROWEDENNQ RODINNIH WIHOWNIH ZAHODÆW U PO^ATKOWIH KLASAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (Ns)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E; (NSCENAR)QÆÇ SWQTs)E; (NRODINN)QÆ ZAHODI DLQ (B1-4 (NKLASÆWs)E; (NKALENDARNO(B-(NOBRQDOW)QÆ PÆSNÆs)E