)Qæ(NNTEGROWANIJ UROK U (B3 (NKLASÆ (B:s)E ((NUKRA)QÇNSXKA MOWA(B, (N^ITANNQ(B, (NOBRAZOTWOR^E MISTECTWO(B, (NMUZIKA(B) /s)E - (NgUDZX(B, (Ns(B.,s (2018)
(Nu STATT)QÆ PODANO ROZROBKU ÆNTEGROWANOGO UROKU NA TEMU(B: "(NzAGALXNE PONQTTQ PRO PRIKMETNIK(B. (NzNA^ENNQ PRIKMETNIKÆW U MOWLENNÆ(B" (NDLQ U^NÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNTEGROWANÆ UROKIs)E -- (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (N^ITANNQs -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; )QÆ(NNTEGROWANÆ UROKIs)E; (NMETODIKA WIKLADANNQs; (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (N^ITANNQs; (NOBRAZOTWOR^E MISTECTWOs; (NMUZIKAs; (N^ASTINI MOWIs; (NPRIKMETNIKs; (NPO^ATKOWA [KOLAs; 3 (NKLASs