(NrOZ[IRENNQ MOVLIWOSTEJ NEDERVAWNIH ORGAN)QÆZACÆJ ^EREZ ZALU^ENNQ WOLONTERÆW TA STWORENNQ MEREV (B/s)E - (NdIBAJLO(B, (Nw(B.s; (NmALER)QÆUS(B, (N{(B.s)E; (NgRIWNQK(B, (Nl(B.s; (NbARTOLOME@SSEN(B, (Ns(B.s ((NkI)QÇW(B,s)E, 2004)
(NpUBL)QÆKACÆQ ROZPOWÆDAÃ PRO SPOSOBI KOMPENSUWATI NESTA^U RESURSÆW W TRETXOMU SEKTORÆ ZAWDQKI ORGANÆZACÆÇ TA ROZWITKU MEREVEWOGO SPÆWROBÆTNICTWA DLQ DOSQGNENNQ KONKRETNIH SOCÆALXNIH CÆLEJ(B. (NmÆVNARODNA KOMANDA AWTORÆW DÆLITXSQ SWOÇM PRAKTI^NIM Æ TEORETI^NIM DOSWÆDOM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NsOC)QÆALXNÆ SLUVBIs)E; (NWOLONTERSXKIJ RUHs; (NNEDERVAWN)QÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NWOLONTERSXK)QÆ PROGRAMIs)E; (NKRITER)QÆÇ WOLONTERSTWAs)E; (NROBOTA W MEREV)QÆs)E