(NuKRA)QÇNSXKE NARODNE MALQRSTWO hæææ(B-(Nhh STOLÆTX (B:s)E (NALXBOM (B/s - (NsW)QÃNCÆCXKA(B, (Nw(B.æ.,s)E; (NoTKOWI^(B, (Nw(B.(Np(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmISTECTWO(B,s, 1991)
(Nw ALXBOM)QÆ PREDSTAWLENÆ TWORI NARODNIH MALQRÆW(B, (N]O ZBERÆGA@TXSQ W MUZEQH kIÃWA(B, (NlXWOWA(B, (NpOLTAWI(B, (N~ERNÆGOWA(B, (NdNÆPRA(B, (NU PRIWATNIH KOLEKCÆQH(B. (NtWORI NADA@TX QSKRAWU KARTINU ROZWITKU UKRAÇNSXKOÇ KULXTURI(B, (NZAPEWNQ@TX W DUMCÆ PRO NEWI^ERPNÆ TWOR^Æ SILI UKRAÇNSXKOGO NARODU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs