(NaNTI^NYE MIFY I LEGENDY (B:s (NmIFOLOGI^ESKIJ SLOWARX (B/s - (NaGBUNOW(B, (Nm(B. (Nw(B.,s ((NmOSKWA (B:s (Nmikis(B,s, 1994)
(NsLOWARX SODERVIT KRATKIE SWEDENIQ OB OSNOWNYH PERSONAVAH ANTI^NOJ MIFOLOGII(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNTI^NA M)QÆFOLOGÆQs)E