(NqK ZROBITI [KOLU USP)QÆ[NO@ (B: (NPRAKTI^NÆ KROKI (B/s)E - (NzOC(B, (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (N{K)QÆLXNIJ SWÆT(B,s)E, 2007)
(NpRO TE(B, (N]O TAKE USP)QÆ[NA [KOLA Æ QK ÇÇ STWORITI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (N{KOLOZNAWSTWOs -- (NoRGAN)QÆZACÆQ Æ UPRAWLÆNNQ W [KOLÆs)E; (NPRODUKTIWNE NAW^ANNQs; (NORGAN)QÆZACÆQs)E; (N[KOLAs