(NiZBRANNYE FILOSOFSKIE SO^INENIQ (B:s (NW (B2 (NT(B. /s (Nt(B. 1s - (NbELINSKIJ(B, (NwISSARION gRIGORXEWI^s; (NiOW^UK (B, (Nm(B. (Nt(B.s; (NsMIRNOWA(B, (Nz(B.(Nw(B.s; (NsPIRIDONOWA(B, (Nw(B. (Ns(B.s; (NbELINSKIJ(B, (NwISSARION gRIGORXEWI^s; (NiOW^UK(B, (Nm(B. (Nt(B.,s; (NsMIRNOWA(B, (Nz(B. (Nw(B.,s; (NsPIRIDONOW(B, (Nw(B. (Ns(B.,s ((NmOSKWA(B,s, 1948)
(Nw KNIZ)QÆ ZÆBRANÆ TWORI(B,(NWÆDOBRAVA@^Æ FÆLOSOFSXKÆ POGLQDI w(B.(Ng(B. (NbELÆNSXKOGO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ FÆLOSOFÆÇs)E -- (Nf)QÆLOSOFÆQ W rOSÆÇs)E; (NPUBL)QÆCISTIKAs)E; (NL)QÆTERATURNA KRITIKAs)E