"... (NnE MINA)QÃ MÆT(B!": (NaNTI^NIJ TEKST U POETI^NOMU PROSTORÆ UKRAÇNSXKOGO MODERNÆZMU (B1920-1930-(NH ROKÆW (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NgALX^UK(B, (NoKSANA(B,s; (NtKA^ENKO(B, (Na(B. (No(B.,s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NkNIGI (B- XXI,s, 2013)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ DOSLÆDVUÃTXSQ RECEPCÆQ HUDOVNÆH TRADICÆJ GREKO(B-(NRIMSXKOÇ SPAD]INI W UKRAÇNSXKOMU PISXMENSTWÆ (B1920-1930-(NH ROKÆW(B. (NnA OSNOWÆ ANALÆZU LÆRIKI MICÆW(B, (NQKÆ REPREZENTU@TX [IROKU PALÆTRU LÆTERATURNOGO VITTQ(B, (NDOSQGA@TX ZRÆLOGO MODERNÆZMU(B, (NZBÆLX[UÃTXSQ ANTI^NÆSTX QK ORGANÆ^NOGO J ROLX GENETI^NO ZUMOWLENOGO DVERELA HUDOVNÆH ASOCÆACÆJ(B, (NANALOGÆJ(B, (NZÆSTAWLENIH TO]O W ÇHNXOMU POETI^NOMU (Borbis terrarum.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NaNTI^NA L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKIJ MODERNÆZMs)E; (NANTI^NA L)QÆTERATURAs)E; (NUKRA)QÇNSXKIJ MODERNÆZMs)E; (NM)QÆVTEKSTOWIJ DÆALOGs)E; (NKI)QÇWSXKÆ NEOKLASIKIs)E; (NpRAZXKA [KOLAs; )QÆ(NNTERTEKSTUALXNÆSTXs)E; (NNEOROMANTIZMs