(Nf)QÆZIKA(B. 10 (NKLAS (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B: (NAKADEMÆ^NIJ RÆWENX (B/s)E - (NbAR(B'(NQHTAR(B, (Nw)QÆKTOR gRIGOROWI^(B,s)E; (NbOVINOWA(B, (NfA)QÇNA qKÆWNAs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NrANOK(B,s, 2010)
(NpROPONOWANIJ P)QÆDRU^NIK Ã SKLADOWO@ NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOGO KOMPLEKTU (B"(NfÆZIKA (B- 10", (NQKIJ WKL@^AÃ TAKOV ZBÆRNIK ZADA^(B, (NZO[IT DLQ LABORATORNIH ROBÆT Æ KOMPLEKSNIJ ZO[IT DLQ KONTROL@ ZNANX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QæZIKAs)E -- 9 (NKLASs; (NF)QÆZIKAs)E; (NP)QÆDRU^NIKs)E; (NK)QÆNEMATIKAs)E; (NDINAM)QÆKAs)E; (NMEHAN)QÆKAs)E; (NZAKONI ZBEREVENNQs; (NMEHAN)QÆ^NÆ KOLIWANNQs)E; (NMEHAN)QÆ^NÆ HWILÆs)E; (NRELQTIW)QÆSTSXKA MEHANÆKAs)E