(Nl)QÆNGWÆSTI^NIJ ANALÆZ (B: (NPRAKTIKUM (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkALXKO(B, (Nm(B. )Qæ.s)E; (NmARTINOWA(B, (Ng(B. )Qæ.s)E; (NpOGR)QÆBNIJ(B, æ. æ.s)E; (NpEREDR)QÆJ(B, (Ng(B. (Nr(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU Z(B'(NQSOWANO SUTNÆSTX LÆNGWÆSTI^NOGO ANALÆZU(B, (NJOGO WIDI Æ SPECIFÆKU KOVNOGO Z NIH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (Nl)QÆNGWÆSTIKAs)E; (NFONEMATI^NIJ ANAL)QÆZs)E; (NFONETI^NIJ ANAL)QÆZs)E; (NFONEMATI^NIJ ANAL)QÆZs)E; (NGRAF)QÆ^NIJ ANALÆZs)E; (NGRAMATI^NIJ ANAL)QÆZs)E