(NdEKORATIWNE MISTECTWO uKRA)QÇNI hh STOLÆTTQ (B:s)E (NU PO[UKAH (B"(NWELIKOGO STIL@(B" /s - (NkARA(B-(NwASILX)QÃWA(B, (Nt(B. (Nw(B.,s)E; (N~EGUSOWA(B, (Nz(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2005)
(NbAZU)QÃTXSQ NA SU^ASNÆJ KONCEPCÆÇ ROZWITKU DEKORATIWNOGO MISTECTWA hh STOLÆTTQ(B, (NROZKRIWAÃTXSQ SKLADNA J RÆZNOMANÆTNA PONORAMA HUDOVNXOGO VITTQ W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs -- (NdEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNE MISTECTWOs; (NKERAM)QÆKAs)E; (NKILIMARSTWOs; (NW)QÆTRAVNE MISTECTWOs)E; (NWI[IWKAs; (NTKACTWOs; (NR)QÆZXBLENNQs)E; (NPISANKIs; (NSIRNA )QÆGRA[KAs)E; (NWITINANKIs; (NMALQRSTWOs; (NHUDOVN)QÃ SKLOs)E