(Nl)QÆNGWÆSTI^NIJ ANALÆZ TEKSTU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - )Qã(N]ENKO(B, (Nt(B. (Na(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2009)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ZAKUMULXOWANO NAJAKTUALXNÆ[U ]ODO LÆNGWÆSTI^NOGO ANALÆZU TEKSTU PROBLEMATIKU Æ NAJPRODUKTIWNÆ[Æ PRAKTI^NÆ NAPRAC@WANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (Nl)QÆNGWÆSTIKAs)E; (NTEKSTs; (NL)QÆNGWÆSTIKAs)E; (NDISKURSs; (NTW)QÆRs)E; (NKLASIF)QÆKACÆQ TEKSTÆWs)E; (NTIPI TEKT)QÆWs)E; (NZW(B'(NQZN)QÆSTXs)E; (N^LENUWANNQs; )QÆ(NNFORMATIWNÆSTIXs)E; (NREFERENC)QÆJNÆSTXs)E; (NZM)QÆSTOWNÆSTXs)E