(NsLOWNIK UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI W MAL@NKAH (B/s)E - (NkOLOM)QÆÃCX(B, (Nm(B. (Np(B.,s)E; (NtARANENKO(B, (No(B. (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 1995)
(Nu SLOWNIKU WM)QÆ]ENÆ SLOWA(B, (N]O WHODQTX DO LEKSI^NOGO MÆNÆMUMU Z UKRAÇNSXKOÇ MOWI U^NÆW PO^ATKOWIH KLASÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NSLOWAs; (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NPO^ATKOW)QÆ KLASIs)E