(NsU^ASN)QÆ PEDAGOGÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇ (B:s)E (NDIDAKTI^NO(B-)QÆ(NNNOWACÆJNIJ ASPEKT(B,s)E (Nt(B. 2 /s - (NzAJ^UK(B, (NwALENTIN oLEKSANDROWI^(B,s; (Nn)QÆSÆM^UK (B, (NaNDRÆJ sERGÆJOWI^s)E; (NtARAD@K(B, (Nn)QÆNA wASILÆWNAs)E; (NkREMENX(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NlUCKIJ GUMAN)QÆTARNIJ UNÆWERSITETs)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆ^NIH TEHNOLOGÆJs)E ((NlUCXK (B:s (NtWERDINQ(B,s, 2009)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ROZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PITANNQ ÆNNOWACÆJNIH TEHNOLOGÆJ(B: (NKREATIWNO(B-(NWIHOWNIJ ASPEKT U STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW W PROCESÆ PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI(B, (NWRAHOWU@^I WPLIW MODULXNO(B-(NKREDITNOÇ SISTEMI TA ÇÇ REALXNE ZASTOSUWANNQ U NAW^ALXNO(B-(NPÆZNAWALXNÆJ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇs)E -- (NpEDAGOG)QÆKA WIHOWANNQs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NEWRISTI^NE NAW^ANNQs; (NPEDAGOG)QÆ^NA TWOR^ÆSTXs)E; )QÆ(NNTELEKTUALENE MISLENNQs)E