(NpLEKAJMO SAD (B:s (NmETODI^N)QÆ ROZROBKI UROKÆW Z UKRAÇNSXKOÇ MOWI TA LÆTERATURI (B/s)E - (NkL)QÆ^AK(B, (NgANNA(B,s)E; (N`]UK(B, )Qæ. (Np(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROSW)QÆT(B,s)E, 1999)
(NdO KNIVKI UW)QÆJ[LI MATERÆALI METODI^NIH ROZROBOK UROKÆW Z UKRAÇNXKOÇ MOWI TA LÆTERATURI(B, (N]O PROWODQTXSQ W RÆZNIH KLASAH SEREDNXOÇ [KOLI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs; (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NB)QÆNARNIJ UROKs)E; (NTW)QÆR(B-(NOPISs)E; (ND)QÆALOGs)E