(NlOGOPSIHOLOG)QÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkONOPLQSTA(B, (NsW)QÆTLANA `RÆÇWNA(B,s)E; (NsAK(B, (NtAMARA wASIL)QÆWNAs)E; (N{EREMET(B, (Nm(B. (Nk(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2010)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDAÃTXSQ STRUKTURA ROZWITKU DITINI Z PORU[ENNQMI MOWLENNQ(B, (NANALÆZUÃTXSQ SISTEMATIKA PORU[ENX MOWLENNÃWOGO ROZWITKU Z URAHUWANNQM SU^ASNIH KLASIFÆKACÆJ MOWLENNÃWIH ROZLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOGOPSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIH)QÆ^NIJ ROZWITOKs)E; (NPATOLOG)QÆÇs)E; (NU[KODVENIJ ROZWITOKs; (NKONCEPTUALXN)QÆ OSNOWIs)E; (NPRINCIPIs; (NMOWLENNQs; (NPORU[ENNQs; (NP)QÆZNAWALXNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NE WIW^ENNQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA KOREKCÆQs)E; )QÆ(NGROWA DÆQLXNÆSTXs)E