(NoSNOWI GRAF)QÆ^NOGO DIZAJNU (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NkULENKO(B, (NmIHAJLO(B,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET BUDÆWNICTWA Æ ARHÆTEKTURIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2007)
(NpODAN)QÆ TEORETI^NÆ TA METODI^NÆ MATERÆALI OSNOW GRAFÆ^NOGO DIZAJNU (B: (NOSNOW KOMPOZICÆÇ(B, (NMISTECTWA GRAFÆKI(B, (NGRAFÆKI [RIFTU QK PEREDUMOWI GRAFÆ^NOGO DIZAJNUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgRAF)QÆKAs)E -- (NdIZAJNs; (NKOMPOZIC)QÆQs)E; (NRITMs; (NSIMETR)QÆQs)E; (NASIMETR)QÆQs)E; (NGRAF)QÆKAs)E; (NRISUNOKs; (NGRAW@RAs; (NKSILOGRAF)QÆQs)E; (NAKWATINTAs; (NREZERWAVs; (NLAW)QÆSs)E; (N[RIFTIs; (NKAL)QÆGRAFÆQs)E; (NFOTOGRAW@RAs; (NKAL)QÆGRAFÆQs)E