(NoSNOWI ZAGALXNO)QÇ TA @RIDI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK (B/s)E - (NbOBE^KO(B, (Nn(B. (Nr(B.s; (NbOJKO(B, (Nw(B. (Np(B.s; (NvOLNOWI^(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NkOGUTI^(B, )Qæ. æ.s)E; (NnORA(B, (Nw(B. (Nt(B.,s; (NlXW)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA fRANKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpRAWOWA )QÃDNÆSTX(B,s)E, 2011)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZGLQNUTO PREDMET(B, (NOB(B'Ã(NKT(B, (NMETODI TA SISTEMA @RIDI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ(B, (NWIKLADENÆ OSNOWI ZAGALXNOÇ PSIHOLOGÆÇ TA PSIHOLOGÆÇ DOSUDOWOGO SLÆDSTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzAGALXNA TA @RIDI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E; (N@RIDI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NZAGALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NP)QÆZNAWALXNÆ PROCESIs)E; (NEMOC)QÆJNÆ TA WOLXOWÆ PROCESIs)E; (NPSIH)QÆ^NÆ WLASTIWOSTÆ OSOBISTOSTÆs)E