)Qã(NWROPEJSXKE OSWÆTNÃ PRAWO (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ U^ASNIKÆW PROEKTU (B"(NpRAWOWA KOMPETENTNÆSTX OSWÆTQN (B- (NZAPORUKA WERHOWENSTWA PRAWA W OSWÆTÆ(B" (NOSWÆTNXOÇ PROGRAMI (B"(NpRAWOWA OSWÆTA(B" /s)E - (NbAJTAL@K(B, (No(B. (Nm(B.s; (NwORON(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (Nm)QÆVNARODNIJ FOND (B"(NwÆDRODVENNQ(B"s)E; )Qæ(NNSTITUT LÆDERSTWA(B, Æ(NNNOWACÆJ TA ROZWITKUs)E; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpLEQDI(B,s, 2010)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK ROZROBLENO Z METO@ FORMUWANNQ (B<(NPROFESÆJNIH KOMPETENCÆJ FAHÆWCQ(B> (NZ ÃWROPEJSXKOGO OSWÆTNXOGO PRAWA DLQ ZABEZPE^ENNQ EFEKTIWNOGO MÆVNARODNOGO SPÆWROBÆTNICTWA U SFERÆ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nm)QÆVNARODNE PRAWOs)E -- (NoSW)QÆTNÃ PRAWOs)E; )Qã(NWROPEJSXKE OSWÆTNÃ PRAWOs)E; (NM)QÆVNARODNE SPÆWROBÆTNICTWOs)E; (NPRAWOWE REGUL@WANNQs; )Qã(NWROPEJSXKA WI]A OSWÆTAs)E