(NoSNOWI OBRAZOTWOR^O)QÇ GRAMOTI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkIRI^ENKO(B, (NmIKOLA aWKSENT)QÆJOWI^(B,s)E; (NkIRI^ENKO(B, )Qæ(NWAN mIKOLAJOWI^s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 2002)
(NwIKLADENO PRAWILA )QÆ PRIJOMI MAL@WANNQ PLOSKIH PREDMETÆW U FRONTALXNOMU POLOVENNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs; (NPRIJOMI MAL@WANNQs; (NKOMPOZIC)QÆQs)E; (NMAL@NOKs; (NVIWOPIS AKWARELL@s; (NTEHN)QÆKA VIWOPISUs)E; (N[KOLA VIWOPISUs; (NMAL@WANNQ PLOSKIH PREDMET)QÆWs)E