(NsPRAWO^INSTWO (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ DISTANCÆJNOGO NAW^ANNQ (B/s)E - (NbESPQNSXKA(B, (Ng(B. (Nw(B.,s; (NbEZDRABKO(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NgORBA^ENKO(B, (Nt(B. (Ng(B.s (ND(B-(NR F)QÆLOS(B. (NNAUK(B, (NPROF(B.,s)E; (NgOLUB(B, (Nn(B. (Nb(B.s (NKAND(B. (NPED(B. (NNAUK(B, (NDOC(B.,s; (Nw)QÆDKRITIJ MÆVNARODNIJ UNÆWERSITET ROZWITKU L@DINI (B"(NuKRAÇNA(B"s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NuN)QÆWERSITET uKRAÇNA(B,s)E, 2006)
(NpOS)QÆBNIK ZORÆÃNTOWANO NA PÆDGOTOWKU STUDENTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW DÆLOWODSTWA TA ÆN(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nd)QÆLOWODSTWOs)E -- (NuPRAWL)QÆNNQs)E; (ND)QÆLOWODSTWOs)E; (NORGAN)QÆZACÆQs)E; (NDOKUMENTOOB)QÆGs)E; (NDOKUMENTUWANNQs; (NUPRAWL)QÆNSXKA ÆNFORMACÆQs)E; (NOBL)QÆK OSOBOWOGO SKDADUs)E