(NsXOGODN)QÆ SWQTO(B! :s)E (NSCENAR)QÆÇ SWQT U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B: (NPOSÆBNIK DLQ W^ITELÆW (B/s)E - (NmOGORITA(B, (Ng(B. )Qæ.,s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NmANDR)QÆWECX(B,s)E, 1997)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX (B16 (NRÆZNOPLANOWIH SCENARÆÇW UROKÆW(B, (NRODINNIH SWQT(B, (NRANKÆW(B. (NjOGO MOVUTX WIKORISTOWUWATI QK W^ITELÆ PO^ATKOWIH KLASÆW(B, (NTAK Æ WIHOWATELÆ DITQ^IH SADO^KÆW(B, (NADAPTUWAW[I TEKSTI WÆDPOWÆDNO DO WÆKOWIH OSOBLIWOSTEJ DÆTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdOZW)QÆLLQs)E -- (NsCENAR)QÆÇ SWQTs)E -- (NpO^AKOWA [KOLAs; (NSWQTOs; (NSCENAR)QÆÇs)E; (NRANK)QÆs)E