(NkAK RASSKAZYWATX DETQM O MUZYKE(B? /s - (NkABALEWSKIJ(B, (NdMITRIJ bORISOWI^(B,s; (NmAZNINA(B, (N|(B. (Nw(B.,s; (N~ERNY[EWA(B, (Nn(B. (Na(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NpROSWE]ENIE(B,s, 1989)
(NkNIGA kABALEWSXKOGO(B, (NP)QÆD ORUDO@ QKOGO BULA STWORENA I ZATWERDILASX W [KOLÆ PROGRAMA (B"(NmUZIKA(B", (NWÆDKRIWAÃ NOWU PODPISNU BÆBLÆOTEKU DLQ W^ITELQ(B. (NoNA SODERVIT RAZDUMI PRO [LQHI I FORMI MUZI^NO(B-(N\STETI^NOGO NAW^ANNQ Æ WIHOWANNQ MOLODOGO POKOLÆNIQ(B, (NBESÆDI PRO MUZIKU Æ MUZYKANTÆW(B, (NKONKRETNÆ REKOMENDACÆÇ K PROGRAMNIM TEMAM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs; (NMUZIKAs; (NSLUHACXKA AUDITOR)QÆQs)E; (NNAW^ALXNA BESS)QÆDAs)E; (NROZPOW)QÆDÆ PRO MUZIKUs)E; (NbETHOWENs; (NWALXSs