(NwIHOWANNQ ESTETI^NO)QÇ KULXTURI [KOLQRÆW (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NzQZ@N(B, )Qæ(NWAN aNDRÆJOWI^(B,s)E; (NmIROPOLXSXKA(B, (NnATAL)QÆQ ãWGENÆWNAs)E; (NhLEBNIKOWA (B, (Nl@DMILA oLEKSANDR)QÆWNAs)E; (NdEM^I[IN (B, (Nm(B. (Ns(B.,s; (NbABI^ (B, (Nw(B. (Nt(B.s (NKAND(B. (NPED(B. (NNAUKs ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(Nzmn(B,s)E, 1998)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZGLQNUTÆ DEQKÆ ASPEKTI WIHOWANNQ ESTETI^NOÇ KULXTURI [KOLQRÆW ZASOBAMI MISTECTWA SLOWA(B, (NDEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNOGO I OBRAZOTWOR^OGO MISTECTWA(B, (NA TAKOV KRAÃZNAWSTWA(B, (NROLX MUZIKI Æ HOROWOGO SPÆWU U DUHOWNOMU WIHOWANNÆ DÆTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwIHOWANNQ [KOLQR)QÆWs)E -- (NeSTETI^NE WIHOWANNQs; (NTEORETI^N)QÆ ASPEKTI KULXTURIs)E; (NWIHOWANNQ ESTETI^NO)QÇ KULXTURIs)E; (NROZWITOK TWOR^IH ZD)QÆBNOSTEJs)E