(NeKONOM)QÆ^NA TEORÆQ(B: (NPOLÆTI^NA EKONOMÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (N`R)QÆQ(B, (Ns(B. æ.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2009)
(Nu P)QÆDRU^NIKU POSLÆDOWNO(B, Æ(NSTORI^NO Æ LOGÆ^NO WIKLADENO KURS EKONOMÆ^NOÇ U ÆÇ POLÆTEKONOMÆ^NOMU ASPEKTÆ(B. (NrOZKRITO ZMÆST TA SUTNÆSTX FUNDAMENTPALXNIH EKONOMÆ^NIH KATEGORÆJ W ÇH DÆALEKTNOMU ROZWITKU Æ Z(B`(NQSOWANO PRINCIPI TA ZAKONI FUNKCÆONUWANNQ RINKOWOÇ ÃKONOMÆKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NeKONOM)QÆ^NA TEORÆQs)E