(Nb)QÆBLÆOTE^KA POZA[KÆLXNIKA (B:s)E (NMETODI^NIJ MATER)QÆAL(B.s)E (NwIP(B. 5 /s - (NgEREWI^(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NmELXNIK(B, (Nl(B. (No(B.,s; (NhUHRA(B, (Nn(B. (N`(B.,s ((NuVGOROD (B:s (NoLEKSANDRI gARKU[)QÆ(B,s)E, 2006)
(NkNIGA WM)QÆ]UÃ METODI^NÆ MATERÆALI Z PROBLEM PRIRODOOHORONNOÇ TA OSWÆTNXO(B-(NWIHOWNOÇ DÆQLXNOSTÆ W POZA[KÆLXNOMU ZAKLADÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpOZA[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NmETODI^NIJ MATER)QÆALs)E; (NDOSL)QÆDNICXKA ROBOTAs)E; (NEKSKURS)QÆQs)E; (NPRAKTI^NE ZANQTTQs