(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO WIW^ENNQ KURSU (B"æ(NSTORÆQ EKONOMÆKI TA EKONOMÆ^NOÇ DUMKI(B" /s)E - (NtIM^IK(B, (No(B. (Na(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E; )Qæ(NNSTITUT LÆDERSTWA TA SOCÆALXNIH NAUKs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2012)
(NKONKURENC)QÆQs)E
(NMARVINAL)QÆZMs)E
(NKEJNS)QÆANSTWOs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- )QÆ(NSTORÆQ EKONOMÆ^NOÇ DUMKIs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E