(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO NAPISANNQ TWOR^IH ROBÆT Z ANGLÆJSXKOÇ MOWI (B((NQK ændz ZA UMOWAMI KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI(B) (NZ KURSU (B"(NpRAKTIKA USNOGO TA PISEINOGO MOWLENNQ(B" :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - )Qã(NWECX(B, ã. (Nw(B.,s)E; (N~ERN)QÆGÆWSXKA(B, (Nn(B. (Ns(B.,s)E; (NlAGUT)QÆNA(B, (Na(B. (Nk(B.,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E; (NgUMAN)QÆTARNIJ ÆNSTITUTs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2009)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO NAPISANNQ TWOR^IH ROBÆT(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAPISANNQ TWOR^IH ROB)QÆTs)E; (NMOWLENNQs; (NAUD)QÆ@WANNQs)E