(NtAK KAZAW zARATUSTRA(B. (NvADANNQ WLADI (B/s - (Nn)QÆC[E(B, (NfRÆDRÆH(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSNOWI(B,s, 1993)
(Nw KNIZ)QÆ PÆDÆJMAÃTXSQ TEMA DOBRA Æ ZLA(B, "(NNADL@DINI(B", (NPEREOCÆNKI WSÆH CÆNNOSTEJ(B, (NA TAKOV PROTEST PROTI BUDX(B-(NQKIH FORM DUHOWNOGO RABSTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NPER(B. (NZ N)QÆM(B. (Na(B. (NoNÆ[KA(B, (Np(B. (NtARA]UKAs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ FÆLOSOFÆÇs)E -- (NzAH)QÆDNA FÆLOSOFÆQs)E -- (Nn)QÆME^^INAs)E; (NL@DINAs; (NbOGs; (NC)QÆNNOSTÆs)E; (NWTOMAs; (NSMERTXs