(NeSTETOTERAP)QÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NfED)QÆJ(B, (NoLXGA aNDRÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2012)
(Nu POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENA ORÆGÆNALXNA KONCEPCÆQ ESTETOTERAPEWTI^NOGO WPLIWU NA OSOBISTÆSTX(B, (N]O MAÃ PROBLEMI SOCÆALÆZACÆÇ(B. (NwISWÆTLENÆ SU^ASNÆ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇ PODOLANNQ KRIZOWIH EMOCÆJNO(B-(NSTRESOWIH STANÆW DITINI J NADANNQ ÇJ MOVLIWOSTÆ SAMOWIRAVENNQ TA TWOR^OGO WIQWU(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 289-303s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOTERAP)QÆQs)E -- (NeSTETOTERAP)QÆQs)E; (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQ ESTETIKIs; (NeSTETIKAs; (NKAZKOTERAP)QÆQs)E; (NMUZIKOTERAP)QÆQs)E; )QÆ(NGROWA TERAPÆQs)E; (NP)QÆSO^NA TERAPÆQs)E