(NtEOR)QÆQ Æ METODIKA WIHOWANNQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NEPEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NkARPEN^UK(B, (Ns(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 2005)
(NdRUGE WIDANNQ POS)QÆBNIKA DOPOWNENO ROZDÆLAMI (B"(NsU^ASNA [KOLA(B-(N[KOLA VITTQ TA MATERÆALAMI PROEKTUWANNQ (B<(NMODELÆ WIHOWANNQ OSOBISTOSTÆ(B>.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIHOWANNQs; (NSTIMUL@WANNQs; (NKOLEKTIWs; (NBES)QÆDAs)E; (NLEKC)QÆQs)E; (NPROGNOZUWANNQs; (NPEREKONANNQs; (NGROMADSXKA DUMKAs; (NWERBALXN)QÆ METODIs)E; (NZMAGANNQs; (NZAOHO^ENNQs; (NSAMOP)QÆZNANNQs)E; (NMETOD PRIKLADUs