(N{KOLA POWNOGO ROKU NAW^ANNQ(B: (NZ DOSW)QÆDU ROBOTI ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NMETODI^N)QÆ MATERÆALI (B/s)E - (N{APARENKO(B, (Ng(B. (Nw(B.,s; (NtERPILO(B, (N`(B. (Nw(B. ,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2012)
(Nu NAUKOWO(B-(NMETODI^NIH MATER)QÆALAH SISTEMATIZOWANO DOSWÆD ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW M(B. (NkIÃWA(B, (NQKÆ PRAC@@TX ZA EKSPERIMENTALXNIM PROEKTOM (B"(N{KOLA POWNOGO ROKU NAW^ANNQ(B" (NTA JOGO PÆDPROEKTAMIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoRGAN)QÆZACÆQ NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E; (NROZWIWALXNO(B-(NOZDOROW^A [KOLAs; (NNAW^ALXNIJ PROCESs; (N[KOLAs