(NsOC)QÆALXNA REABÆLÆTACÆQ DÆTEJ(B-Æ(NNWALÆDÆW (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - )Qã(NVOWA(B, (NtETQNA ãWGENÆWNA(B,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E; )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ TA SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2011)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ TEORETI^NÆ J PRAKTI^NÆ ASPEKTI SOCÆALXNOÇ REABÆLÆTACÆÇ DÆTEJ(B-Æ(NNWALÆDÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NsOCÆALXNA PEDAGOGÆKA(B", (NSOCÆALXNIH PEDAGOGÆW REABÆLÆTACÆJNIH USTANOW DLQ DÆTEJ(B-Æ(NNWALÆDÆW(B, (NBATXKÆW TAKIH DÆTEJ(B, (NA TAKOV USÆH PRI^ETNIH DO SOCÆALXNOÇ REABÆLÆTACÆÇ DÆTEJ(B-Æ(NNWALÆDÆW TA NEBAJDUVIH DO ÇHNXOÇ DOLÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA ROBOTAs)E -- (NsOC)QÆALXNÆ SLUVBIs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NSOC)QÆALXNA REABÆLÆTACÆQs)E; (ND)QÆTI(B-Æ(NNWALÆDIs)E; (N[KOLI(B-)QÆ(NNTERNATIs)E; )QÆ(NNWALÆDNÆSTXs)E; (NREAB)QÆLÆTACÆQs)E