(NnEW)QÆDOMÆ TA MALOWÆDOMÆ STORÆNKI ÆSTORÆÇ kIÃWA (B/s)E - (NrIBAKOW(B, (Nm(B. (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkIJ(B,s, 1997)
(NkNIGA QWLQ)QÃ SOBO@ SWOÃRÆDNIJ ZBÆRNIK ÆSTORIKO(B-(NKRAÃZNAW^IH TA KULXTUROLOGÆ^NIH NARISÆW PRO kIÇW(B. (Nu NÆJ WISWÆTLENO PITANNQ ADMÆNÆSTRATIWNO(B-(NTERITORÆALXNOGO POLÆLU MÆSTA U RÆZNÆ ^ASI(B, (NNAWEDENÆ WÆDOMOSTÆ PRO TOPOGRAFÆ@ MÆSTA J OKREMIÇ JOGO SKLADOWIH(B, (NBUDINKI TA WULICÆ(B, (NQKIH WVE NE ÆSNUÃ W SU^ASOMU kIÃWÆ(B. (NkNIGA PRISLUVITXSQ QK U NAW^ALXNOMU PROCESÆ [KÆL(B, (NSEREDNÆH TA WI]IH U^BOWIH ZAKLADÆW(B, (NTAK Æ W POZHA[KÆLXNÆJ(B, (NFAKULXTATIWNÆJ(B, (NEKSKURSÆJNÆJ ROBOTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ kIÃWAs)E; (NSTARE M)QÆSTOs)E; (NbAJKOWE KLADOWI]Es; (NbOR]AG)QÆWKAs)E; (NdARNICQs; (NlIPKIs; (NtRO)QÃ]INAs)E; (NoBOLONXs