Dive into English : (NPOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ (B/s)E - (NbURENKO(B, (NwALENTINA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E; (NgOR@NOWA(B, (Nw(B. (Nz(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ns)QÆM KOLXORÆW(B,s)E, 2011)
(NpOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ MÆSTITX (B: (NAWTORSXKU PROGRAMU Z ANGLÆJSXKOÇ MOWI DLQ DO[KÆLXNIKÆW(B, (NTEMATI^NE (B((NPOURO^NE(B) (NPLANUWANNQ TA DODATKOWIJ LÆTERATURNIJ MATERÆAL(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NdO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NAWTORSXKA PROGRAMA Z ANGL)QÆJSXKOÇ MOWIs)E; (NPOURO^NE PLANUWANNQs; (NL)QÆTERATURNIJ MATERÆALs)E