(NzAGALXNA SOC)QÆOLOGÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpRIMU[(B, (NmIKOLA wASILXOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROFES)QÆONAL(B,s)E, 2004)
(NpOS)QÆBNIK PODAÃ ZAGALXNU KARTINU ROZWITKU SUSPÆLXSTWA(B, (NROZKRIWAÃ KL@^OWÆ SOCÆOLOGÆ^NÆ PONQTTQ(B. (Nu NXOMU ANALÆZUÃTXSQ SOCÆOLOGÆQ QK NAUKA(B, (NWISWÆTL@@TXSQ DEQKÆ WÆHI ÇÇ STANOWLENNQ Æ ROZWITKU(B, (NROZKRIWAÃTXSQ ZMÆST OSNOWNIH [KÆL Æ NAPRQMKÆW SU^ASNOÇ SOCÆOLOGÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E; (NSOC)QÆALXNA SOLÆDARNÆSTXs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ PRACÆs)E; (NPSIHOLOG)QÆZMs)E; (NANTIPOZITIW)QÆZMs)E; (NSOC)QÆALXNÆ KONFLÆKTIs)E; (NETNOSOC)QÆOLOGÆQs)E; (NKULXTURA SUSP)QÆLXSTWAs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ WIHOWANNQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NSOC)QÆALXNÆ ORGANÆZACÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNÆ ÆNSTITUTIs)E