Dave into English : (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ DO[KÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NbURENKO(B, (NwALENTINA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E; (N~ERNI[EWA(B, (Nn(B. )Qæ.,s)E; (NzAHAROWA(B, (Ns(B. (Nl(B.,s; (NgOR@NOWA(B, (Nw(B. (Nz(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ns)QÆM KOLXORÆW(B,s)E, 2011)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK WÆDKRIWAÃ DITINÆ SWÆT ANGLÆJSXKOÇ MOWI(B, (NW^ITX SPÆLKUWANN@(B, (NSPRIQÃ ROZKRITT@ ÇÇ TWOR^IH ZDÆBNOSTEJ TA ROZ[IRENN@ KRUGOZORU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NaNGL(B.(NMOWO@s
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ANNQ ANGL)QÆJSXKOÇ MOWIs)E -- (NdO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NSW)QÆT ANGLÆJSXKOÇ MOWIs)E; (NSP)QÆLKUWANNQs)E; (NTWOR^)QÆ ZDÆBNOSTÆs)E